Eden Hazard spreekt zich verrassend uit over zijn basisplaats bij de Rode Duivels

Eden Hazard spreekt zich verrassend uit over zijn basisplaats bij de Rode Duivels
Maandag 14 november 2022 - 16:52   I   door Redactie

Op 20 november zal de eerste bal op het wereldkampioenschap aan het rollen gaan. Drie dagen later trappen de Duivels tegen Canada hun wereldbeker op gang.

In aanloop naar het WK stond Eden Hazard maandag in Tubeke de pers te woord. Daar had hij het onder meer over zijn huidige situatie bij Real: “Ik krijg nu wat te weinig kansen, maar ik begrijp Ancelotti — de trainer van Real Madrid — ook wel.”

Ook over zijn basisplaats bij de Duivels had hij van alles te zeggen: “Ik voel me fysiek goed. Natuurlijk mis ik ritme, maar ik wil er staan voor de eerste match. Trossard verdient trouwens ook zijn plek in de basis van de nationale ploeg.”

“Maar het is aan de coach om te beslissen en ik kan alleen mijn uiterste best doen”, gaat de kapitein verder. “Trossard heeft er al een fantastisch seizoen opzitten en ik zou zeker begrijpen als hij de voorkeur op mij krijgt. Dan zal ik de eerste zijn om hem te feliciteren”, concludeert Hazard.

Rusland

Ook voor de camera van VTM gaf hij nog een woordje uitleg: "Ik hoop op de Hazard van op het WK in Rusland, ik weet dat ik het nog in me heb. Zeker als ik minuten in de benen heb. Maar ik geef toe dat er jongens zijn die het meer zouden verdienen om te starten. Het is de coach die beslist. Aan mij om te tonen dat ik het waard ben."

Poll: Wie zal er tegen Canada de voorkeur krijgen van Martinez?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023