Pijnlijk: Youri Tielemans kan niet geloven wat hem net voor WK overkomt (VIDEO)

Zaterdag 12 november 2022 - 17:09   I   door Redactie

Youri Tielemans speelde zaterdag met Leicester City zijn laatste wedstrijd voor het wereldkampioenschap. De Duivel heeft de laatste weken meermaals laten zien dat hij in vorm zit.

De Rode Duivel wist zowel tegen Wolverhampton als tegen Everton wondermooi te scoren. Zaterdag keek hij met Leicester in de ogen van West Ham United.

Ook daar leek het er even op alsof Tielemans zou scoren. Aan het einde van de eerste helft kreeg Leicester namelijk een penalty. Tielemans zette zich achter de bal…

En zag zijn penalty gered worden! Vanop de stip is het duidelijker minder evident voor de Duivel om te scoren dan van buiten de zestien. Leicester staat aan de rust wel 1-0 voor tegen West Ham. De Rode Duivel werd in de 55ste minuut vervangen.

Poll: Was dit slecht getrapt van Tielemans?