'Het zit erop voor Eden Hazard: Real-bestuur wil uitgelezen kans niet verprutsen'

'Het zit erop voor Eden Hazard: Real-bestuur wil uitgelezen kans niet verprutsen'
Donderdag 27 oktober 2022 - 15:30   I   door Redactie

Eden Hazard en Real Madrid, het is een huwelijk dat nooit de verwachtingen heeft kunnen inlossen. Los Blancos kaapten de Rode Duivel in 2019 voor 115 miljoen euro weg bij Chelsea.

Dat zijn transfer geen schot in de roos was is een understatement. In zijn vierde (het huidige) seizoen bij Real wist Hazard nog maar 229 speelminuten te verzamelen. Waar hij in het begin van het seizoen nog vol goed moed zat, mag hij die moed ondertussen stilaan op beginnen te bergen.

Het ziet er namelijk niet naar uit dat de Rode Duivel nog veel speelgelegenheid zal krijgen van Real-trainer Ancelotti, al heeft hij dat vooral aan zichzelf te danken. Zijn prestaties zijn simpelweg niet goed genoeg om een titularis te worden bij Real en er is veel concurrentie op zijn positie(s).

De Koninklijke probeerden Hazard al een aantal opeenvolgende transferperiodes van de hand te doen, maar zijn hoge looneisen staken keer op keer een ferme stok voor de deur. Deze winter zou het toch kunnen dat Hazard de Champions League-winnaar gaat verlaten.

Wintermercato

Na de wereldbeker opent de wintermercato namelijk de deuren. De kapitein van de Rode Duivels zou de overstap naar Galatasaray kunnen maken, zo meldt Don Balon. Volgens het Spaanse medium gaat Real-voorzitter Florentino Pérez er alles aan doen om de transfer rond te krijgen.

Poll: Zal Hazard Real Madrid deze winter verlaten?

TAGS  I  Real Madrid  I  Galatasaray

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024