Droomloting van held Simon Mignolet voor Champions League nu al bekend geraakt

Droomloting van held Simon Mignolet voor Champions League nu al bekend geraakt
Vrijdag 14 oktober 2022 - 19:00   I   door Redactie

Het is bijna nog altijd niet te geloven, maar Club Brugge is nu al zeker van de achtste finales van de Champions League.

En dus kan eigenlijk al vooruitgekeken worden naar de loting. Afhankelijk van het gegeven of blauw-zwart al dan niet groepswinnaar wordt kan er een enorm moeilijke of juist haalbare tegenstander uit de bus komen, maar de voorkeur van Simon Mignolet staat sowieso al vast.

Dat is toch wat zijn broer Wouter verklaart in Het Nieuwsblad. "Ik ben razend benieuwd naar de loting voor de tweede ronde. Liverpool. Stel je voor. Ik krijg kippenvel als ik eraan denk. We zijn er zo vaak samen ­geweest. Simon is er een clublegende."

Misschien ietwat overdreven, want de Rode Duivel kreeg er ook kritiek en speelde zeker niet altijd, maar hij maakt wel deel uit van een succesperiode en won met The Reds wel de Champions League. "Ik weet zeker dat hij er met open armen zou worden onthaald, door de club én door de fans."

Liefde

Wouter Mignolet droomt duidelijk iets meer dan zijn broer, maar de voorkeur voor de loting is wel bekend. Om vervolgens Liverpool uit het tornooi te spelen? "Daar zou hij alles voor doen. De liefde voor Liverpool is groot. Maar de liefde voor de sport nog veel ­groter." Het zou wat zijn.

Poll: Denk je dat Club Brugge voorbij Liverpool zou raken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bayer Leverkusen  I  FC Porto  I  Atlético Madrid

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024