Carl Hoefkens verrast Club-fans en moet onverwachts déze sterkhouder missen

Carl Hoefkens verrast Club-fans en moet onverwachts déze sterkhouder missen
Vrijdag 30 september 2022 - 18:25   I   door Redactie

Aanstaande zaterdag hervat Club Brugge in eigen huis de competitie tegen KV Mechelen. Na de interlandbreak was het voor Carl Hoefkens zonder twijfel een moeilijke opdracht om zijn selectie samen te stellen.

Dat komt vooral door het grote aantal terugkerende sterkhouders zoals Noa Lang en Tajon Buchanan. Ze lijken beiden van hun blessure verlost, maar of ze al speelminuten zullen verzamelen is nog maar de vraag. “Ik zal moeten kijken wanneer het het beste moment is om hen kansen te geven”, wist Hoefkens daarover te zeggen op de persconferentie. 

Toch is niet al het nieuws positief, zo is het nog te vroeg voor Clinton Mata om weer deel uit te maken van de selectie. Ook Dedryck Boyata, die zich blesseerde bij de Rode Duivels, is nog niet klaar om speelminuten te maken. De meest opvallende afwezige is weliswaar de 19-jarige Abakar Sylla, die uit voorzorg aan de kant blijft. 

Hoefkens verrast de Club-aanhang ook nog eens door Jorne Spileers en Lynnt Audoor te selecteren. Beiden hebben al enkele mooie dingen laten zien in de Challenger Pro League en dat is dus ook Hoefkens niet ontgaan. Jorne Spileers kwam nog nooit in actie voor de A-kern van Club en zou tegen KV Mechelen zomaar kunnen debuteren.

Poll: Zal Club Brugge winnen tegen KV Mechelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Mechelen

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022