Club Brugge-sterkhouder krijgt dramatische statistiek te verwerken: Naar de tribune

Club Brugge-sterkhouder krijgt dramatische statistiek te verwerken: Naar de tribune
Dinsdag 27 september 2022 - 14:00   I   door Redactie

Het heet dat voetballers een mooi leven hebben, maar als je niet aan spelen toekomt is dat leven al heel wat minder mooi.

Brandon Mechele kan daarvan meepraten. Bij Club Brugge is hij de voorbije jaren uitgegroeid tot een sterkhouder die ondanks de vele concurrentie toch telkens opnieuw zijn basisplaats wist te veroveren.

In groot contrast tot zijn optredens bij de Rode Duivels. Het Nieuwsblad ploos zijn statistieken bij de nationale ploeg uit en kwam tot een dramatische vaststelling. Van de 36 keer dat hij opgeroepen werd door Roberto Martinez kwam hij immers amper aan de bak.

Om precies te zijn vloog de 29-jarige centrale verdediger maar liefst 15 keer naar de tribune en verzamelde hij tussen de andere keren dat hij op de bank mocht plaatsnemen amper 3 caps. Dan nog met 2 basisplaatsen in oefeninterlands en een invalbeurt van enkele minuten. 

Eervol

Het siert Mechele dat hij het op deze manier nog steeds eervol vindt om opgeroepen te worden, maar bij Club Brugge zijn ze natuurlijk minder happig om hun speler telkens voor spek en bonen kwijt te spelen aan de nationale ploeg.

Poll: Vind je dat Mechele meer kansen had moeten krijgen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Rode Duivels

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023