Gouden Schoen Onuachu ontkent ‘leugens’ van Club-manager Vincent Mannaert

Gouden Schoen Onuachu ontkent ‘leugens’ van Club-manager Vincent Mannaert
Zaterdag 17 september 2022 - 12:00   I   door Redactie

Gouden Schoen Paul Onuachu heeft dit seizoen nog geen potten gebroken. Na deze zomer in het huwelijksbootje te stappen, liep de spits een blessure op aan de adductoren.

Toch was er heel wat te doen rond Onuachu op de transfermarkt. Hij zag enkele ploegmaats de stap hogerop zetten, maar voor de Nigeriaan werd niet doorgeduwd. Dat is weliswaar geen probleem voor Onuachu zelf: “Ik ben het beu om over transfers te praten en heb het uit mijn geheugen gewist”, is de Nigeriaan duidelijk.

Naast het Engelse Wolverhampton zou ook Club Brugge interesse hebben gehad in Onuachu. “Zij waren zeer geïnteresseerd”, geeft Onuachu toe. “Maar waarom zou ik Genk verlaten voor Brugge? Dat is een stap zijwaarts en dat doe je toch niet?” , aldus de Nigeriaanse spits.

Vincent Mannaert beweerde eerder in een aflevering van de voetbalpodcast MIDMID het tegenovergestelde. Mannaert verkondigde namelijk dat het Genk was dat Onuachu aangeboden heeft bij Club Brugge. Eén van beide partijen kiest er dus voor om de waarheid achter te houden.

Poll: Wie geloof jij?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024