'Naast AA Gent nog andere Belgische topclub die plots naar Ruud Vormer lonkt'

'Naast AA Gent nog andere Belgische topclub die plots naar Ruud Vormer lonkt'
Zondag 14 augustus 2022 - 11:30   I   door Redactie

Het is wat met Ruud Vormer. Hij leek dit seizoen wat minder in het nieuws te komen dan vorig jaar, maar niets is minder waar.

Want nu hij niet in de selectie is opgenomen voor de wedstrijd tegen OHL, wordt er opnieuw volop gespeculeerd over zijn toekomst. Dat hij gratis naar het buitenland mag vertrekken, is al langer geweten, maar er zijn natuurlijk nog de Jupiler Pro League-clubs.

Want die zijn wel degelijk geïnteresseerd. "Een aantal opvallende ploegen polsten al", onthult Het Nieuwsblad nu. "Rivaal AA Gent informeerde kort, maar vindt zijn looneisen onhaalbaar. Ook een andere Belgische topclub hield zijn dossier in de gaten, net als Zulte Waregem."

"Nooit werden die pistes evenwel concreet", voegt de krant er wel aan toe. Maar wat niet is, kan natuurlijk nog komen. "En Vormer zelf is niet gehaast. Ofwel een exotisch (en lucratief) avontuur, ofwel zijn contract uitdoen bij Club Brugge: dat is altijd zijn insteek geweest."

Niet meer inhouden

Maar dat Club Brugge het nu zo op de spits drijft door hem niet meer te selecteren voor wedstrijden, werpt natuurlijk een ander licht op de zaak. Want op deze manier hoeft Vormer zich ook niet meer in te houden en kan hij toch naar een andere Belgische (top)club.

Poll: Denk je dat Vormer naar een andere Belgische club gaat trekken?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022