‘Verrassend tweetal stelt teleur en lijkt plots op weg naar exit bij paars-wit’

‘Verrassend tweetal stelt teleur en lijkt plots op weg naar exit bij paars-wit’
Zaterdag 13 augustus 2022 - 12:00   I   door Redactie

Vorige week tegen Paide was de eerste helft van Anderlecht niet om over naar huis te schrijven. De paarshemden konden na de rust de situatie wel nog rechtzetten. Dat Anderlecht volop werk maakt van de transferdossiers van Amuzu en Gomez is al langer geweten, maar ook enkele andere dossiers lijken snel vooruitgang te maken.

Twee spelers die aan de aftrap stonden tegen de Esten zouden zich nu zorgen moeten maken over een vervolg bij de recordkampioen. Het gaat over Benito Raman en Kristoffer Olsson.

Beiden lieten een zwakken indruk na op hun trainer en zouden nu mogen uitkijken naar een nieuwe uitdaging, zo meldt Sudpresse. Desondanks de basisplaats afgelopen donderdag konden beide spelers niet overtuigen.

Raman werd op het uur naar de kant gehaald voor Mario Stroeykens. Twee minuten later wist Silva de eerste goal van de avond binnen te prikken voor Anderlecht. Olsson mocht de wedstrijd wel uitspelen, maar kreeg veel kritiek over zich heen.

Transfer

De kans lijkt dus niet onbestaande dat we beiden deze zomer Anderlecht nog zien verlaten. Voor Raman zou er al een en ander bewegen. Zo had AA Gent een hele tijd interesse en zou nu Westerlo de aanvaller graag aantrekken. Raman zelf zou liever naar het buitenland gaan. Voor de Zweedse middenvelder zijn er nog geen aanbiedingen binnengekomen.

Poll: Vind jij het terecht dat deze spelers naar de uitgang verwezen worden?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022