Ruben Van Gucht komt zwaar in opspraak: "Schaamteloos en zonder scrupules"

Ruben Van Gucht komt zwaar in opspraak:
Dinsdag 02 augustus 2022 - 13:15   I   door Redactie

Ruben Van Gucht is de laatste tijd niet meer uit het nieuws weg te slaan. Maar dat is voor hem zelf zeker geen goede zaak.

Vooral omdat het Sporza-gezicht nog maar eens zwaar in opspraak komt. Want nadat hij zonder schaamte loog over zijn huwelijk met de Kroatische ex-hoogspringster Blanka Vlasic wordt nu van overal bevestigd dat hij zijn kersverse vrouw al ontrouw is.

Niet de eerste keer dat Van Gucht ervan beschuldigd wordt een scheve schaats te rijden. Hij zou dat ook al gedaan hebben tijdens zijn vorige huwelijk met Laurence Van Tongerloo. Notabene met Blanka Vlasic.

Dat die laatste nu zelf bedrogen wordt terwijl ze eind dit jaar zal bevallen, maakt de schande nog groter. De journalist zou in België al meermaals gespot zijn door getuigen al kussend en flirtend met een andere vrouw dan zijn Kroatische eega.

Bedrog

"Van Gucht bewandelt al langer zijn eigen weg en ontziet daarbij niets of niemand", scheeef Dag Allemaal al en het weekblad doet daar nu nog een schepje bovenop. "Of Blanka op de hoogte is van het bedrog weet ik niet", getuigt iemand. "Ze doen het zo schaamteloos en zonder enige scrupules dat dit wel bijna moet.’

Poll: Vind jij dat het privé-leven van Bekende Vlamingen openbaar moet zijn?

TAGS  I  VRT  I  Sporza

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022