Philippe Clement vloekt en loopt gewilde Rode Duivel van bij Club Brugge mis

Philippe Clement vloekt en loopt gewilde Rode Duivel van bij Club Brugge mis
Dinsdag 12 juli 2022 - 12:45   I   door Redactie

In Frankrijk kijkt iedereen ernaar uit hoe Philippe Clement het er dit seizoen vanaf gaat brengen bij Monaco na zijn stunt van vorig jaar.

Alleen is de vraag of zijn kern even sterk zal zijn als vorig jaar, want steunpilaar Aurélien Tchouameni is naar Real Madrid vertrokken. En dus wil Philippe Clement dringend een evenwaardige vervanger binnenhalen.

De ideale speler is volgens de Monaco-coach kersvers Rode Duivel Amadou Onana, die vorig seizoen al in het vizier van Clement stond toen hij hem als trainer van Club Brugge naar het Jan Breydelstadion wilde halen.

Maar dat zal geen eenvoudige operatie worden. Want diens club Lille legde een bod van dertig miljoen euro zomaar naast zich neer. Wellicht om de de Noord-Fransen weten dat Monaco zelf meer dan tachtig miljoen euro ving voor Tchouameni.

Soap

Wellicht wordt het dus een spel van vraag en aanbod. Maar ondertussen vloekt Clement wel omdat hij Onana graag zo snel mogelijk in de groep wil integreren. Afwachten hoe deze soap verder gaat verlopen.

Poll: Denk je dat Onana alsnog naar Monaco gaat trekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Lille  I  Real Madrid

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024