‘Belangrijke rol voor Victor Vázquez met miljoenenaanwinst voor Club Brugge’

‘Belangrijke rol voor Victor Vázquez met miljoenenaanwinst voor Club Brugge’
Donderdag 07 juli 2022 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge is al lang niet meer dat ploegje dat vooral rond de kerktoren gaat rekruteren. Blauw-zwart gaat de wereld rond en krijgt daarbij hulp.

Dat krijg je als je je spelers goed in de watten legt en ook na hun vertrek nog een band blijft behouden. Zoals in het geval van Victor Vázquez bijvoorbeeld. Overgekomen van Barcelona B en in Brugge uitgegroeid tot een sterkhouder.

En nu heeft hij zelf een belangrijke rol gespeeld in een gelijkaardige transfer, met name die van Ferran Jutgla van...Barcelona B naar Club Brugge. Dat onthulde Jutgla zelf in de Belgische kranten.

"Ik heb met Victor gesproken", aldus Jutgla, wiens makelaar Victor Vázquez erg goed kent. "Hij zei dat ik niet moest twijfelen. 'Een goeie club om stappen te zetten.' En bovendien een ideale ervaring buiten Spanje om als persoon te groeien en de Engelse taal beter te leren."

Beter doen

En zo kan de aanvaller zonder het weten een gelijkaardig parcours afleggen als zijn landgenoot. "Dat hij ook van Barça B naar Brugge kwam, wist ik niet. Ik hoop even belangrijk te worden als hij voor Club. En eigenlijk wil ik nog veel beter doen."

Poll: Denk je dat Jutgla een meerwaarde zal blijken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Barcelona

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024