Zorgen zijn terecht, Noa Lang dreigt in de problemen te komen bij Club Brugge

Zorgen zijn terecht, Noa Lang dreigt in de problemen te komen bij Club Brugge
Maandag 27 juni 2022 - 18:30   I   door Redactie

Het lijkt een hele lange zomer te gaan worden voor Noa Lang. De flankaanvaller heeft zijn zinnen gezet op een transfer. Er is echter een grote maar.

Voor Lang is de inzet deze zomer hoog, heel hoog: niets minder dan een toptransfer. Hij kreeg van Club de garantie dat het zal meewerken aan een transfer als er een aanvaardbaar bod wordt gedaan.

Zo'n aanvaardbaar bod moet rond de 20 miljoen euro liggen. Daar zit toch wel het struikelblok. Zal een club bereid zijn om dit op tafel te leggen voor de international van Oranje? Zelf betaalde Club 6 miljoen euro aan Ajax om hem aan te trekken.

Intussen heeft hij bij Club veel vooruitgang geboekt. AC Milan lijkt nog steeds de belangrijkste gegadigde, maar de Italiaanse topclub denkt ook aan Charles De Ketelaere. Het lijkt weinig waarschijnlijk dat Milan beide spelers zal aantrekken.

Zo blijft er grote onzekerheid voor Lang. Zolang er geen akkoord met een club is, dient hij bij Club Brugge te blijven en best ook te presteren. Zo wordt het best nog ingewikkeld voor de Nederlander.

Poll: Denk jij dat Lang een nieuwe club zal vinden deze zomer?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022