Ruud Vormer kan Bart Verhaeghe mogelijk shockeren met echte stunttransfer

Ruud Vormer kan Bart Verhaeghe mogelijk shockeren met echte stunttransfer
Woensdag 18 mei 2022 - 08:00   I   door Redactie

Eén van de pijnpunten bij Club Brugge is Ruud Vormer. Te goed voor op de bank, te min voor in de basis. Luidt dat een vertrek in?

Het is goed mogelijk. Want de Nederlander - recent 34 geworden - vindt zich op zijn leeftijd nog te jong voor een bijrol. En hoewel hij zich bij Club Brugge nog altijd uitstekend voelt kijkt hij dus wel uit of hij eventueel ergens anders terecht kan.

Zulte Waregem was een reële optie, maar nu boezemvriend Davy De fauw er dan toch niet aan de slag zou gaan als sportief directeur is die mogelijkheid al een stuk minder. AA Gent werd ook genoemd, maar gezien de rivaliteit (ook tussen de fans) ligt dat wat moeilijk.

Maar nu duikt met... Antwerp opeens een nieuwe naam op. Niet eens zó verwonderlijk, want op de Bosuil willen ze met grote namen uitpakken en met sportief directeur Marc Overmars is er nu ook een landgenoot van Vormer aan de slag.

Voet van oorlog

Al is dé grote vraag of Bart Verhaeghe zo'n overgang wel ziet zitten. De Brugse preses leeft immers op voet van oorlog met Antwerp-voorzitter Paul Gheysens en een verhuis van zijn publiekslieveling naar Antwerp zou geweldig steken.

Aan de andere kant is er ook de vraag of Verhaeghe Vormer - die in Brugge nog één jaar onder contract ligt - een transfer kan ontzeggen. Want zo zou hij iemand die enorme verdiensten heeft een kans ontnemen waarbij hij zich sportief kan herlanceren. Wordt vervolgd.

Poll: Naar welke concurrerende club zou jij Vormer het liefst zien gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem  I  AA Gent  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024