Woedende Anthony Vanden Borre haalt verschroeiend uit: "Dát pik ik niet!"

Woedende Anthony Vanden Borre haalt verschroeiend uit:
Zaterdag 30 april 2022 - 09:00   I   door Redactie

Hoe zou het gaan met Anthony Vanden Borre? Vorig jaar hing hij zijn voetbalschoenen definitief aan de haak, maar de veelbesproken ex-Anderlecht-speler kwam onlangs nog in de schijnwerpers te staan.

Roland Duchâtelet diende een klacht in tegen hem wegens matchfixing in het seizoen 2013-2014. Hij zou horloges uitgedeeld hebben in de kleedkamer van KRC Genk om de wedstrijd tegen Anderlecht te beïnvloeden. Hij heeft zelf ook een klacht neergelegd tegen de gewezen Standard-voorzitter wegens smaad en laster.

Hij heeft de beschuldigingen duidelijk nog niet verteerd. "Ik hoop dat ik snel ondervraagd wordt, want er worden veel leugens verspreid over mij. Denk jij dat als ik van iemand een pak horloges zou krijgen, ik die zomaar zou weggeven? Dan zou ik ze gewoon voor mij houden", zei hij bij Het Laatste Nieuws.

"Meneer Duchâtelet ken ik enkel van naam. Hij is bij veel clubs gepasseerd en ook telkens weer moeten vertrekken omdat het niet zo goed liep, ik denk dat dat hem ergens frustreert", aldus Vanden Borre. "En ik zou hem graag eens op de man af vragen waarom hij mijn naam wil bezoedelen."

Nichtjes

"Als je iemands naam door het slijk haalt, moet je bewijzen hebben en zeker van je stuk zijn. Maar dit is gratuit en dat pik ik niet", ging hij verder. "Dat er vragen worden gesteld aan mijn nichtjes, die zelfs niets met het voetbal te maken
hebben, daar word ik boos van."

Poll: Denk jij dat er in het seizoen 2013-2014 gesjoemeld werd?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Standard

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022