Dries Mertens krijgt opmerkelijk nieuws over nieuw contract bij Napoli

Dries Mertens krijgt opmerkelijk nieuws over nieuw contract bij Napoli
Donderdag 14 april 2022 - 15:00   I   door Redactie

Voor Dries Mertens lijkt het sprookje bij Napoli op zijn einde te lopen. Zijn contract loopt af in de zomer en voorlopig kreeg hij nog geen nieuw contract aangeboden. Tot ergernis van de Rode Duivel.

Want hij zou samen met Kat Kerkhofs en zoontje Ciro Romeo graag in Napels blijven. Hij speelt ondertussen dan ook al bijna negen jaar bij de Italiaanse topclub. Hij groeide er uit tot een publiekslieveling, maar Napoli wil verjongen én besparen.

Technisch directeur Cristiano Giuntoli kwam bij Radio Kiss Kiss met een update over de verschillende dossiers binnen Napoli. "We denken momenteel vooral aan wat op het veld gebeurt, want daar staat nog veel op het spel", stak hij van wal. Napoli staat momenteel op twee punten van leider Milan.

"Op het einde zullen we onze conclusies trekken en met de betreffende jongens gaan praten. We zullen in functie van onze financiële situatie beslissen welke weg we uit willen, want we willen een grote ploeg blijven", sloot Giuntoli af. Dries Mertens zal dus nog moeten wachten tot het einde van het seizoen.

Poll: Denk jij dat ze Mertens een nieuw contract zullen aanbieden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Napoli  I  Milan

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024