Kevin De Bruyne valt achterover van felle kritiek na chaotische kwartfinale

Kevin De Bruyne valt achterover van felle kritiek na chaotische kwartfinale
Donderdag 14 april 2022 - 12:00   I   door Redactie

Manchester City mocht woensdag vieren, want het schakelde Atletico Madrid uit in de kwartfinale van de Champions League. De heenwedstrijd wonnen de Cityzens met 1-0. De terugwedstrijd eindigde op 0-0.

In het slot van de wedstrijd gingen de Madrilenen volledig door het lint. Felipe haalde Foden neer en trapte ook nog na. De potjes kookten over en Felipe kreeg uiteindelijk zijn tweede gele kaart. Daarna begonnen de troepen van Manchester City tijd te rekken.

Het leidde uiteindelijk tot een vechtpartij in de spelerstunnel. In de Spaanse pers wordt er verrassend genoeg voornamelijk gewezen naar het tijdrekken van City. "De ploeg van Pep Guardiola, weggespeeld door Los Colchoneros, eindigden de wedstrijd door schaamteloos tijd te rekken", schreef Mundo Deportivo.

Ook bij El Mundo was City de boosdoener. "Als je sterft, is het beter om dat met eer te doen", schreven ze. "Na de rode kaart werd het alsmaar heter op het veld. De pupillen van Guardiola probeerden als het ware de seconden van de stopwatch te schrapen."

Stapje verder

Hoewel de Madrilenen zich van hun slechtste kant lieten zien, gingen ze bij Marca nog een stapje verder. "Phil Foden ging maar al te graag naar de grond toen Felipe hem raakte. Ondanks de uitschakeling is de trots van Atlético nog steeds intact", verrasten ze.

Poll: Verdiende Manchester City het om door te stoten?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  Atletico Madrid

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022

donderdag 22 september 2022