Herman Van Holsbeeck brengt Anderlecht opnieuw in diskrediet: "Vieze dingen"

Herman Van Holsbeeck brengt Anderlecht opnieuw in diskrediet:
Vrijdag 11 maart 2022 - 11:30   I   door Redactie

Het verleden blijft als een donkere schaduw boven Anderlecht hangen. Telkens als er lijken uit de kast vallen heeft dat een negatieve invloed.

Zoals ook nu weer met een interview dat Dennis Praet in de podcast MIDMID gaf waarbij hij terugblikte op zijn transfer van Anderlecht naar Sampdoria. "Bij mijn vertrek zijn er dingen gebeurd die niet goed aanvoelden", klapt de middenvelder uit de biecht.

"Dat heeft natuurlijk niets met de club Anderlecht te maken, maar wel met bepaalde personen die nu ook genoemd worden in dossiers. Waardoor ik met een heel wrang gevoel ben weggegaan." Praet treedt ook in detail over gewezen manager Herman Van Holsbeeck, die al in de cel zat voor louche affaires.

"Eigenlijk ging het over mij en mijn transfer boycotten door bepaalde onnodige dingen. Er zijn heel vieze dingen gezegd als het niet liep zoals zij het wilden. Zij wilden bepalen naar welke club ik zou gaan en ook voor hoeveel geld. Terwijl ik in die periode al vier, vijf jaar alles had gegeven." 

Schijten

"Van Holsbeeck heeft toen over mij gezegd: 'Als het niet gaat hoe ik het wil, dan mag Dennis in de tribunes gaan zitten waar de duiven op hem schijten'. Zo'n zaken kwamen dan tot bij mij en dat doet dan veel pijn." Je zou voor minder met een slecht gevoel vertrekken.

Poll: Snap jij dat Van Holsbeeck zolang zijn gang is kunnen gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Sampdoria  I  Leicester  I  Torino

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024