Vanhaezebrouck boezemt tegenstander angst in: "Wie weet wat hij weer op de mat zet"

Vanhaezebrouck boezemt tegenstander angst in:
Woensdag 08 maart 2017 - 21:17   I  

Morgenavond staat het Belgische duel tussen AA Gent en RC Genk in de Europa League op het programma. Beide tegenstanders kennen elkaar uiteraard erg goed, al is Albert Stuivenberg op zijn hoede voor de coach van de tegenstander.

"Natuurlijk kennen we Gent maar hun trainer Hein Vanhaezebrouck zit vol verrassingen. Wie weet wat hij morgen weer op de mat zet. Wijzelf spelen redelijk herkenbaar voetbal zodat we zeker mogen uitkijken naar een zeer interessante ontmoeting. Ik schat onze kansen op slagen op fifty-fifty. Bekijk de stand in de competitie maar eens. Ook daarin zijn we aan elkaar gewaagd", aldus Stuivenberg op zijn persconferentie.

"Het is vreemd een Europese wedstrijd te spelen in eigen land maar de aankleding van het stadion en dergelijke meer laat wel uitschijnen dat dit een match wordt in de Europa League. En beide clubs verdienen dit ook. Gent mag dan wel Tottenham uitgeschakeld hebben, wij van onze kant hebben ook grote clubs het nakijken gegeven en geloven in een goede afloop."

TAGS  I  albert stuivenberg  I   rc genk  I   hein vanhaezebrouck  I   aa gent

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024