Union krijgt dubbele uppercut in aanloop naar topper tegen Club Brugge

Union krijgt dubbele uppercut in aanloop naar topper tegen Club Brugge
Donderdag 27 januari 2022 - 09:00   I   door Redactie

Iedereen kijkt uit naar de topper van donderdagavond tussen Union en Club Brugge. De wedstrijd is nóg belangrijker geworden door het puntenverlies van Antwerp, Anderlecht en Gent. Wie wordt de winnaar van deze speeldag?

Union heeft nog een loodzwaar programma met wedstrijden tegen Club Brugge, Anderlecht en Antwerp. Zondag legden de Brusselaars KRC Genk al over de knie na een zware wedstrijd. De leider zal daardoor toch wat verzwakt naar Jan Breydel trekken.

Zo is verdediger Jonas Bager nog steeds geschorst. Daarnaast moeten ze ook Kaoru Mitoma missen door interlandverplichtingen en ook Kacper Kozlowski zal niet spelen tegen Club. Hij kreeg een trap in de wedstrijd tegen Genk en blijkt onvoldoende hersteld.

En dat is toch een aderlating voor Union. Kozlowski heeft geen vaste basisplaats, maar zusterclub Brighton betaalde wel 10 miljoen euro voor de Pool. Een duidelijk bewijs dat hij een groot talent is en van goudwaarde kan zijn voor Union. Recordaankoop Cameron Puertas zit wel in de selectie.

Poll: Wie heeft de beste kern?

TAGS  I  Union  I  Club Brugge  I  Brighton  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Gent  I  KRC Genk

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022