"Romelu Lukaku bereikt zijn kookpunt bij Chelsea"

Maandag 13 december 2021 - 08:00   I   door Redactie

Wat is dat toch met Romelu Lukaku? Een maand of zo out geweest door een vervelende blessure, maar zelfs nu hij opnieuw fit is komt hij amper aan spelen toe. En dat zint hem allerminst.

Tegen Leeds was het afgelopen weekend opnieuw van dat. Trainer Thomas Tuchel hield de Rode Duivel nog maar eens 87 minuten op de bank en overal valt te horen dat de frustraties bij de spits van 115 miljoen toenemen.

"Als Chelsea op voorsprong had gestaan, had Chelsea Lukaku gewoon aan de kant gehouden", kon Het Nieuwsblad uit de mond van analist en ex-Aston Villa-speler Gabriel Agbonlahor noteren. "Tuchel verdient een schop onder zijn kont."

Dat hij mocht starten in het Champions League-duel tegen Zenit - toen het alleen nog draaide om groepswinst - was een doekje voor het bloeden. In de Premier League kiest Tuchel steevast voor Timo Werner en Kai Havertz, hoewel die ook geen topstatistieken voorleggen.

Basisplaats

"Ik kan me voorstellen dat Romelu kookt vanbinnen", vervolgt Agbonlahor. "Hij was geen vijf maanden out, maar vijf matchen, hé. Als Lukaku al eens is ingevallen, kan hij een basisplaats aan. Zeker als Werner het alternatief is. Die is gewoon onvoldoende voor Chelsea."

"De Chelsea-eigenaar moet nu toch denken: Romelu Lukaku kostte 115 miljoen euro, stel hem op en de doelpunten zullen wel volgen." Dat zal de Rode Duivel zelf alleszins ook wel zo in zijn hoofd zitten hebben."

Poll: Vind jij dat Lukaku de voorkeur moet krijgen op Werner?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Leeds

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024