‘Tessa Wullaert verlaat Anderlecht voor megatransfer en vermenigvuldigt salaris'

‘Tessa Wullaert verlaat Anderlecht voor megatransfer en vermenigvuldigt salaris'
Vrijdag 03 december 2021 - 17:30   I   door Redactie

Het vrouwenvoetbal zit in de lift. Dat valt ook te merken aan de salarissen die professionele clubs betalen, zeker in het buitenland. Daar kan Tessa Wullaert mogelijk van profiteren.

Want Het laatste Nieuws weet dat de Red Flame in Noorwegen of Zweden een veelvoud kan gaan verdienen in vergelijking met hetgeen ze nu opstrijkt bij Anderlecht. Verschillende Scandinavische clubs hebben zich gemeld voor een transfer in januari en er liggen concrete aanbiedingen op tafel.

De drievoudige Gouden Schoen is volgens de krant gecharmeerd door de belangstelling. De Noorse en Zweedse pers gaat ervan dat de transfer slechts een kwestie van tijd is, maar er is natuurlijk altijd nog Anderlecht, waar Wullaert nog onder contract ligt tot juni 2023. Dat houdt in dat paars-wit moet instemmen met een vertrek.

"Het is zeer twijfelachtig of Anderlecht dat zal willen doen", aldus nog Het Laatste Nieuws. "Mocht het Wullaert laten gaan, dan bespaart het weliswaar qua loonmassa, maar schiet het zichzelf ook in de voet. Het lijkt uitgesloten dat Anderlecht zonder Wullaert kans maakt op de titel of de beker."

Poll: Denk je dat Wullaert zal vertrekken bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Red Flames

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022