'Échte reden uitgelekt: Relatie Clement-Vormer kapot door groot misverstand'

'Échte reden uitgelekt: Relatie Clement-Vormer kapot door groot misverstand'
Woensdag 01 december 2021 - 12:15   I   door Redactie

Nu met de spectaculaire zege op Genk de gemoederen bij Club Brugge wat bedaard zijn, doet iedereen zijn uiterste best om te laten uitschijnen dat er weinig aan de hand is in de kleedkamer.

Maar niets is natuurlijk minder waar. Vooral de relatie tussen Vormer en Clement heeft (zware) schade opgelopen. Daar deden veel verhalen de ronde over, maar Sport/Voetbalmagazine meent nu de échte reden te weten van alle miserie.

"Toen vorig seizoen het verhaal van de contractverlenging op tafel kwam, was een en ander onderwerp van gesprek. Met de directie én de trainer", schrijft het weekblad. "In de ogen van de coach was het duidelijk: de speler ging akkoord dat hij wat minder zou spelen."

"Op die voorwaarde mocht hij ook bijtekenen: niet altijd 3 matchen per week in een druk najaar. Maar blijkbaar was dat toch niet zo duidelijk benoemd als alle partijen dachten, hoewel Clement het de laatste weken te zijner verdediging op vragen rond de aanvoerder geregeld in herinnering bracht."

Champions League

"Ruud Vormer ging ervan uit dat hij de topwedstrijden zou spelen, zeker de matchen in de Champions League", stelt Sport/Voetbalmagazine. "Terwijl dat juist niet zo in het hoofd van Philippe Clement zat." Van een enorm misverstand gesproken.

Poll: Geloof jij dat dit de échte reden is?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024