Van den Brom gokt, neemt groot risico en schuift sterkhouder aan de kant

Van den Brom gokt, neemt groot risico en schuift sterkhouder aan de kant
Woensdag 01 december 2021 - 11:45   I   door Redactie

John van den Brom weet het stilaan ook niet meer. In zijn wanhopige zoektocht om het tij te keren gaat hij nu ook op een belangrijke positie een andere naam zetten.

Want de algemene verwachting is dat de Nederlander woensdag in de bekermatch tegen Club Brugge Tobe Leysen in doel gaat zetten, de 19-jarige reservedoelman die ook in de vorige bekerronde al speelde.

Omdat hij even zijn buik vol heeft van de fouten die huidig nummer één Maarten Vandevoordt blijft maken. Met in zijn ogen ook verkeerde inschattingen die mee de ommekeer in de competitiematch tegen Club Brugge in de hand werkten.

"Ik weet nog niet wie speelt, Vandevoordt of Leysen", probeerde Van den Brom nog wat zand te strooien. "Ik weet ook niet of het nu de juiste beslissing zou zijn om Vandevoordt wat mentale rust te geven. Van een keuze weet je pas achteraf of het de juiste was."

Keepersprobleem

Maar de keuze voor Leysen zou dus al gemaakt zijn. Een groot risico, omdat die amper ervaring heeft en het toch om een cruciale bekerpartij met veel druk gaat. En als Leysen in de fout zou gaan, zit Van den Brom écht wel met een keepersprobleem.

Poll: Zou jij Vandevoordt uit doel zetten?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024