Club Brugge maakt gebaar naar 'verschoppeling' Ignace Van der Brempt

Club Brugge maakt gebaar naar 'verschoppeling' Ignace Van der Brempt
Maandag 29 november 2021 - 10:50   I   door Redactie

De gebeten hond bij Club Brugge na de eerste helft op Genk was Ignace Van der Brempt. De jonge flankspeler pakte op een domme manier rood en liet zijn ploeg zo in de steek.

Normaal word je dan met de nek aangekeken, maar het scheelt natuurlijk een slok op de borrel als je ploeg in extremis nog de drie punten pakt. Was het dat of toch iets anders? Feit is dat ze bij Club Brugge bijzonder veel begrip hadden voor het eerste rood van 'verschoppeling' Van der Brempt.

"Het belangrijkste in dat verhaal is dat er tijdens de rust helemaal niemand naar Ignace gewezen heeft", bekent Philippe Clement op de website van Club Brugge. "Iedereen is opgestaan om eendrachtig te gaan vechten voor Ignace en voor het team. Daarom is het heel belangrijk om die 3 punten binnen te halen...ook naar die jongen toe."

Al wees Clement Van der Brempt wel nog met de vinger voor zijn uitsluiting. "Ignace beseft dat zelf ook wel dat dit een jeugdzonde is. Dat zijn dingen die uiteraard spijtig zijn dat ze gebeuren, maar dat zijn ook lessen als jonge speler die je daarna nooit meer gaat tegenkomen. Je moet uit zo’n situatie blijven als speler wanneer je al geel hebt."

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024