Gent zet Standard met fantastische goal op zijn plaats en rukt verder op

Zondag 28 november 2021 - 20:20   I   door Redactie

AA Gent begint zo stilaan opnieuw onder de mensen te komen. Met een verdiende overwinning tegen Standard klom het zondagavond op naar de zevende plaats op amper twee punten van een stek in play-off 1.

AA Gent-Standard 3-1

Aan de rust trok AA Gent al met een verdiende voorsprong de kleedkamer in. De thuisploeg maakte het openingsdoelpunt via Tissoudali en dat was ruim voldoende om Standard, dat zelf te weinig deed met de schaarse kansen, af te houden.

En de Buffalo's gingen in de tweede helft door op dat elan. Na een kwartier aanhoudende druk werd het 2-0. Siquet devieerde een schot van Depoitre in eigen doel, waarna opnieuw Tissoudali het in minuut 67 met een geweldig doelpunt helemaal afmaakte.

Amper een minuut later kon Donnum al de 3-1 maken, maar meer dan een eerredder was dat niet voor Standard. AA Gent doet zo een gouden zaak, Standard blijft verder ontgoochelen en leunt eerder tegen de onderkant van het klassement aan.

Poll: Denk je dat AA Gent play-off 1 haalt?