Het einde voor John van den Brom nadert: "Zijn stoel wankelt"

Het einde voor John van den Brom nadert:
Maandag 22 november 2021 - 12:30   I   door Redactie

Met 21 op 45 staat Genk helemaal niet waar het moet staan. Dat is moeilijk slikken voor de trotse club en het ambitieuze bestuur. En dus zit er iets aan te komen.

"Er wordt zeker naar de positie van trainer John van den Brom gekeken", aldus Stef Wijnants bij Sporza. "Zijn stoel wankelt allicht. Het is natuurlijk niet de schuld van een coach, dat de vele kansen gemist worden of dat zoals gisteren de doelman van de tegenpartij een wereldpartij keept."

"Maar als je KRC Genk traint, dan moeten er resultaten volgen, liefst met technisch verzorgd voetbal. Maar als dat niet lukt, dan moet je ook oplossingen bieden, zeker met de grote kern waarover hij beschikt."

"Van den Brom is nu een jaar coach, hij heeft zijn hachje al eens in februari gered en na de nederlaag tegen AA Gent van enkele weken geleden heeft de clubleiding zijn assistent ontslagen. Dan is de vraag: hoeveel geduld hebben ze nog in de bestuurskamer?"

Onder druk

"Dat komt ook onder druk te staan van de eigen supporters. Head of Football Dimitri De Condé heeft onlangs nog zijn steun uitgesproken en gezegd dat ze samen uit het dal moeten klimmen." Wijnants besluit: "Maar eens houdt het op."

TAGS  I  Beerschot  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024