Martinez zwaar onder vuur na wat hij met De Ketelaere heeft gedaan

Martinez zwaar onder vuur na wat hij met De Ketelaere heeft gedaan
Maandag 11 oktober 2021 - 10:00   I   door Redactie

Roberto Martinez krijgt kritiek van oud-bondscoach René Vandereycken. Aanleiding is het feit dat De Ketelaere andermaal niet in de basis mocht beginnen.

"Martinez zegt dat jonge spelers hun kansen krijgen wanneer ze er klaar voor zijn. Was Charles De Ketelaere er na zestig minuten bankzitten dan plots wel klaar voor? Op basis van de wedstrijden die hij zowel in de Belgische competitie als in de Champions League bij zijn club speelt, is De Ketelaere er in mijn ogen al enkele maanden klaar voor", zegt Vandereycken in Het Nieuwsblad.

"Zijn goede prestatie tegen Italië was niet nodig om tot die conclusie te komen", vervolgt de analist. "De enige onbekende factor voor ons is wat De Ketelaere op de trainingen bij de Rode Duivels heeft getoond. Heeft hij daar dan aangetoond dat hij er niet klaar voor zou zijn? En weegt dat dan zwaarder door dan de schitterende prestaties die hij bij Club Brugge heeft geleverd? Deze wedstrijd tegen Italië was een uitstekende kans om spelers zoals De Ketelaere de kans te geven ervaring op te doen als titularis tegen een sterke tegenstander."

TAGS  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024