Antwerp en Nainggolan gaan hard onderuit in Cyprus

Donderdag 19 augustus 2021 - 20:52   I   door Redactie

Antwerp heeft een stevige nederlaag geleden in de heenwedstrijd van de laatste voorronde van de Europa League. De Great Old ging met 4-2 onderuit in Cyprus tegen Omonia Nicosia.

Omonia Nicosia - Antwerp 4-2

Manuel Benson bracht Antwerp, op aangeven van Balikwisha, met het hoofd op voorsprong. Jammer genoeg konden de bezoekers die voorsprong niet meenemen naar de rust. Na balverlies bij Antwerp kon Loizou de bal knap over doelman Butez stiften: 1-1.

Meteen na de rust zag het er nog slechter uit voor Antwerp. Na alweer erg matig verdedigen kon uiteindelijk Kakoullis knap afronden. Tien minuten later scoorde Loizou zijn tweede van de avond.

Antwerp-trainer Brian Priske gooide Radja Nainggolan in de strijd en de voormalige Rode Duivel zag hoe Miyoshi op knappe wijze 3-2 van maakte. Dat gaf Antwerp weer wat meer ademruimte.

Na een overtreding van invaller Seck ging de bal evenwel op de stip. Atiemwen zette de penalty om: 4-2