'Inter wil tweede Rode Duivel binnenhalen om aan Romelu Lukaku te koppelen'

'Inter wil tweede Rode Duivel binnenhalen om aan Romelu Lukaku te koppelen'
Donderdag 22 juli 2021 - 16:00   I   door Redactie

In Italië hebben ze het wel voor de Belgen. Dries Mertens bij Napoli heeft zowat de weg vrijgemaakt, maar ook het succes van Romelu Lukaku bij Inter heeft ogen geopend.

In de eerste plaats bij Inter zelf. De Italiaanse kampioen is op zoek naar een extra aanvaller en is daarvoor uitgekomen bij twee Rode Duivels. FcInterNews beweert immers dat Inter recent zeven aanvallers kreeg aangeboden en dat één van hen zal worden aangetrokken.

Bij die zeven namen ook twee Rode Duivels. Divock Origi, die weg moet bij Liverpool, alsook Michy Batshuayi, die hetzelfde lot is beschoren bij Chelsea. Origi zou geen optie zijn, maar Batshuayi des te meer.

(Lees verder onder de afbeelding)

Want ook al kwam hij bij Chelsea amper aan de bak, bij de Rode Duivels maakte hij meer dan genoeg indruk om de aandacht te trekken. Dat Batshuayi bij de nationale ploeg de doublure is van Lukaku zien ze bij Inter trouwens als een plus.

Goedkoop

Al valt te horen dat ze het duo ook wel aan elkaar zouden willen koppelen. Sowieso zal de snelle aanvaller relatief goedkoop weg te lokken zijn bij Chelsea omdat hij nog maar één jaar contract heeft. Wordt vervolgd.

Poll: Denk jij dat Lukaku en Batshuayi een goed duo zouden vormen?

TAGS  I  Inter  I  Napoli  I  Chelsea

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024