Anderlecht weet van geen ophouden en legt spits onder contract: "Snel en explosief"

Anderlecht weet van geen ophouden en legt spits onder contract:
Woensdag 21 juli 2021 - 17:00   I   door Redactie

Anderlecht weet van geen ophouden en blijft met contracten zwaaien. Is het niet voor een versterking voor de eerste ploeg, dan wel voor het zoveelste talent uit de jeugdacademie.

Via de officiële kanalen maakte paars-wit bekend dat Aurelio Leo Virisario zijn eerste profcontract getekend heeft. De 15-jarige spits kwam in 2019 over van KFC Rhodienne-De Hoek en krijgt nu dus zijn eerste profovereenkomst in Neerpede.

"Op korte tijd wist hij zich te profileren als een snelle en explosieve aanvaller, met veel flair in de zone van de waarheid", valt er te lezen. "Aurelio heeft nog stappen te zetten in de komende seizoenen, maar met zijn uitstekende werkethiek en dynamiek heeft de toekomst ongetwijfeld nog veel voor hem in petto."

Tristan Degreef

Dinsdag kondigden de Brusselaars ook al aan dat jeugdproduct Tristan Degreef, een 16-jarige middenvelder zijn eerste profcontract tekende. "Een polyvalente aanvallende middenvelder, technisch onderlegd, sierlijk aan de bal en met een uitstekende trap", luidde het bij de aankondiging.

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024