Standard moet in het komende seizoen mogelijk voor de degradatie vrezen

Standard moet in het komende seizoen mogelijk voor de degradatie vrezen
Dinsdag 20 juli 2021 - 08:00   I   door Redactie

Ze sneuvelen als vliegen bij Standard tegenwoordig. In een poging om de kleedkamer uit te kuisen wordt de ene na de andere sterkhouder aan de kant gezet of verkocht. Maar wat blijft er dan nog over?

Mehdi Carcela, Maxime Lestienne en Noë Dussenne kregen al te horen dat er niet meer op hen gerekend wordt en in de galamatch tegen Stade Rennes afgelopen weekend ontbrak clubtopschutter Selim Amallah. Niet geblesseerd, wel in de tribune gezet wegens 'niet klaar'.

Maar het lijkt erop dat de Marokkaan net als zijn voorgangers nooit klaar zal zijn, want trainer Mbaye Leye wil een nieuwe (lees: betere) mentaliteit in de kleedkamer. Alleen zou hem dat sportief wel eens heel zwaar kunnen kosten.

Want naast bovengenoemde viertal verloren de Rouches met Balikwisha één van hun belangrijkste aanvallers, terwijl met Vanheusden de beste verdediger vertrok. Siquet kan dan weer naar Lille. Sommige waarnemers voorspellen dan ook dat het gevaar van degradatie om de hoek wenkt.

Tegenzitten

Al zeggen ze er wel meteen bij dat dan wel alles zou moeten tegenzitten, want dat er in principe nog kwaliteit genoeg aanwezig is om boven de degradatiezone te blijven. Maar of ze er op Sclessin zo gerust op zijn?

Poll: Denk jij dat Standard tegen de degradatie zal moeten vechten?

TAGS  I  Standard

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024