Club-sensatie Senne Lammens schrikt van Simon Mignolet: "Zie hem kijken!"

Club-sensatie Senne Lammens schrikt van Simon Mignolet:
Zondag 18 juli 2021 - 15:00   I   door Redactie

Net als de tienduizend supporters in het Jan Breydelstadion zag de geblesseerde Simon Mignolet vanop de tribunes hoe de 19-jarige Senne Lammens tijdens Club-Genk indruk maakte.

Waar iedereen zich voor de wedstrijd afvroeg of Club Brugge wel een waardige vervanger in huis had voor de onbetwistbare nummer één Simon Mignolet, waren die vraagtekens na de Supercup verdwenen.

Senne Lammens pakte uit met een reeks geweldige reddingen, maar straalde vooral ook rust, vertrouwen en maturiteit uit. En daar veranderde zijn inschattingsfoutje die uiteindelijk nog tot de 3-2 leidde helemaal niets aan.

(Lees verder onder de afbeelding)

Dat vond ook Simon Mignolet. Op een bepaald moment in de match zoomden de camera's van Eleven Sports op hem in en daarbij leek hij heel nors te kijken. Op sociale media werd veel te snel de link gelegd naar Lammens. "Zie hem kijken", klonk het onder meer. 

Maar na de wedstrijd werd duidelijk dat die norse blik helemaal niets met zijn jonge concurrent te maken had. Want Lammens onthulde dat hij toch wel even opschrok toen Mignolet hem in de kleedkamer kwam feliciteren.

Feliciteren

"Na de wedstrijd kwam Simon Mignolet ook in de kleedkamer om mij te feliciteren met mijn prestatie en vanzelfsprekend doet dat deugd als je van iemand zoals hem felicitaties krijgt", klonk het op de website van Club Brugge.

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024