Voetbal24 is op zoek naar een webredacteur

Voetbal24 is op zoek naar een webredacteur
Zaterdag 17 juli 2021 - 13:19   I   door Redactie

Voetbal24.be is een website van mediabedrijf Rabona. Op Voetbal24.be brengen we zeven op zeven het meest sappige voetbalnieuws online. Naast Voetbal24.be maakt Nieuws365.be ook deel uit van Rabona.

Nieuws is entertainment! Vanuit deze kijk op het nieuws prikkelen we de bezoekers van onze websites met onze welgekozen invalshoek. Op die manier onderscheiden we ons van de traditionele media.

Dit kunnen we uiteraard niet alleen, daarom zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die ons team van webredacteurs kan versterken.

Profiel

Je bent een voetbalfan van het eerste uur! Je hebt dus een onvervalste interesse in alles wat met voetbal te maken heeft. Het spreekt voor zich dat je goed op de hoogte bent van het voetbalnieuws dat de revue passeert. Bovendien volg je de binnen- en buitenlandse voetbalcompetities op de voet.

Als webredacteur heb je een vlotte pen en schrijf je foutloos. Omdat je van thuis uit werkt, ben je in staat om zelfstandig te werken. Je maakt je artikels op basis van allerhande nieuwsbronnen. Je neemt dus zelf geen interviews af en doet geen verslaggeving op locatie. Daarnaast ben je ook flexibel: avond- en weekendwerk is voor jou geen belemmering.

Nieuws is entertainment voor jou! Vanuit deze kijk op het nieuws bepaal jij welke berichten je online brengt op de website. Daarbij ga je steeds weer op zoek naar een treffende invalshoek die de bezoekers zal prikkelen om je berichten te lezen. Creatief zijn in de formulering van je titels en in je schrijfstijl is daarbij een absolute must, je schrijft bovendien kort maar krachtig.

Hoe solliciteren?

Stuur een mail naar dennis.peeters@rabona.be

TAGS  I  Voetbal24

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024