Tom Cruise tijdens EK-finale betrokken in ophefmakend schandaal met FIFA-baas

Tom Cruise tijdens EK-finale betrokken in ophefmakend schandaal met FIFA-baas
Maandag 12 juli 2021 - 20:00   I   door Redactie

Wembley was zondagavond gevuld met tienduizenden uitzinnige Engelse (en een beetje Italiaanse) supporters. En uiteraard de nodige prominenten. Daaronder ook FIFA-voorzitter Gianni Infantino.

En dat net hij er was lokte heel wat verontwaardiging uit. Niet zozeer om zijn persoon, wel omwille van het feit dat Infantino nog geen twaalf uur eerder in Brazilië zat voor de finale van de Copa América.

Een land dat code rood heeft vanwege de heersende coronacrisis. En terwijl gewone stervelingen zoals afgereisde Italiaanse fans volgens de coronamaatregelen dan in quarantaine moeten, zat de preses zondagavond doodleuk op de tribune in Wembley.

(Lees verder onder de afbeelding)

Goed omringd door heel wat andere prominenten en VIP's zoals een deel van de koninklijke familie, maar ook Luis Figo, David Beckham, Kate Moss en... Tom Cruise. Voor het bijwonen van de EK-finale duidelijk geen Mission Impossible was. 

Schandaal

De Engelse journalist Nick Harris trok op Twitter flink van leer tegen Infantino, die alle regels aan zijn laars lapte. "Sir Geoff Hurst, Tom Cruise, Kate Moss, David Beckham en anderen zitten heel dichtbij de FIFA-president Infantino."

"Hij verbleef minder dan 24 uur geleden nog in Brazilië. Dat land staat op de rode lijst, dus hij had niet eens op Wembley mogen zijn." Dat hier nog een staartje aan komt is gezien de hoge functie van Infantino onwaarschijnlijk, ook al wordt er nu schandaal gesproken.

Poll: Vind jij het kunnen dat Infantino zomaar van Brazilië naar Engeland afzakte zonder quarantaine?

TAGS  I  Engeland-Italië

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022