Jelle Vandamme maakt op zijn 37ste mogelijk straffe comeback

Jelle Vandamme maakt op zijn 37ste mogelijk straffe comeback
Vrijdag 09 juli 2021 - 22:00   I   door Redactie

12 februari 2021: Jelle Van Damme maakt bekend dat hij stopt met voetballen. 7 juli 2021: Jelle Van Damme maakt bekend dat hij mogelijk opnieuw gaat voetballen. En dat voor iemand die in oktober 38 wordt.

Toen hij het nieuws van zijn voetbalpensioen bekend maakte op zijn Instagrampagina zat Jelle Van Damme al een halfjaar zonder club. Ondertussen is die periode er natuurlijk niet minder op geworden.

Maar zijn woorden zijn niet mis te interpreteren: "Op papier zit mijn actieve carrière er op, maar wie weet, als er nog een interessant voorstel op me afkomt. Vandaar dat ik ook nog mijn conditie onderhoud."

Dat verklaarde de verdediger op de website van KSC Lokeren-Temse, de fusieclub waar hij voor het laatst voetbalde toen het nog gewoon om SC Lokeren ging. Aanleiding was een bericht over Free Players FC.

Werkloze voetbalprofs

Dat is een project om werkloze voetbalprofs te ondersteunen in hun zoektocht naar een nieuw contract. Afgelopen woensdag kwam “ambassadeur” Jelle Van Damme langs op Daknam. Om mee te trainen en om de naambekendheid nog te vergroten.

Poll: Denk jij dat Jelle Van Damme nog een meerwaarde kan vormen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Lokeren-Temse

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023