Lukas Nmecha kan alsnog pikante transfer naar Jupiler Pro League maken

Lukas Nmecha kan alsnog pikante transfer naar Jupiler Pro League maken
Zaterdag 19 juni 2021 - 07:00   I   door Redactie

Lukas Nmecha (22) kondigde recent aan dat hij niet bij RSC Anderlecht blijft. Toch is het nog niet uitgesloten dat we de Duitse aanvaller volgend seizoen opnieuw aan het werk zien in de Jupiler Pro League.

Eerder deze week raakte bekend dat ook Club Brugge aan Nmecha heeft gesnuffeld. De Belgische landskampioen heeft zelfs aangeklopt bij Manchester City én een bod neergelegd. Tot onderhandelingen met Nmecha kwam het niet. Of nog niet?

In de wandelgangen klinkt het immers dat Club Brugge de komst van Nmecha nog niet heeft opgegeven. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert zouden in de Engelse Duitser een ideale aanwinst voor de huidige ploeg zien.

Veel concurrentie

En ook trainer Philippe Clement is naar verluidt erg gecharmeerd door Nmecha. Of de spits ook écht haalbaar is, zal in de komende dagen en weken moeten blijken. Ook Engelse en Duitse eersteklassers trekken immers aan de mouw van Nmecha.

Als Nmecha straks bij Club Brugge tekent, zou dat wel érg zuur zijn voor Anderlecht. Bij paars-wit huiveren ze nu al bij de gedachte dat Nmecha volgend seizoen doelpunten maakt voor de rivaal uit Brugge. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Vind jij dat Club Brugge vol voor Nmecha moet gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024