Transfermarkt: De Ketelaere en Cobbaut weg, nóg een toptransfer bij Anderlecht?

Transfermarkt: De Ketelaere en Cobbaut weg, nóg een toptransfer bij Anderlecht?
Vrijdag 18 juni 2021 - 12:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Atalanta wil Charles De Ketelaere weghalen bij Club Brugge. De Italiaanse ploeg wil 12 miljoen, plus bonussen, betalen voor De Ketelaere. Club Brugge mikt op een hoger bedrag.

*Elias Cobbaut vertrekt deze zomer bij Anderlecht. Bij paars-wit rekenen ze niet meer op het jeugdproduct van KV Mechelen.

*Anderlecht mikt na de komst van Wesley Hoedt ook op een stevige versterking in het aanvallende compartiment. RSCA wil een waardige vervanger voor Lukas Nmecha inlijven.

*Stephen Odey, Sebastien Dewaest, Zinho Gano en Ivan Fiolic moeten KRC Genk verlaten. Het viertal heeft geen toekomst meer in de Luminus Arena. Gano geniet alvast interesse van KV Kortrijk.

*Antwerp versterkte zich met Michael Frey. De spits die vorig seizoen op uitleenbasis actief was bij Waasland-Beveren komt over van Fenerbahçe. Frey tekende voor drie seizoenen.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024