De Bilde verrast met erg opvallende oproep: "Martínez moet Lukaku er afhalen"

De Bilde verrast met erg opvallende oproep:
Donderdag 17 juni 2021 - 14:20   I   door Redactie

Romelu Lukaku is op dit moment de belangrijkste speler in de selectie van Roberto Martínez. De spits van Inter gidste België in en tegen Rusland naar een simpele 0-3-zege. 'Big Rom' is dé man in vorm en dat leidt Gilles De Bilde tot een markant besluit.

Volgens De Bilde moet Martínez zo voorzichtig mogelijk omspringen met Lukaku. "Mocht het resultaat gunstig zijn tegen Denemarken, zou ik Lukaku er na een uur afhalen om hem wat rust te gunnen. Zo kan Benteke of Batshuayi minuten maken. Een win-winsituatie", aldus de analist in Het Laatste Nieuws.

Er valt iets voor te zeggen, maar tegelijkertijd stellen we ons de vraag wat Lukaku daarvant denkt. Van de eergierige spits is bekend dat hij liefst zoveel mogelijk - om niet te zeggen álles - speelt. Met een wissel na een uur spelen doe je Lukaku wellicht geen plezier.

Topschutter

Lukaku wil straks niet alleen het EK winnen, onze aanvalsleider wil aan het einde van het toernooi ook graag topschutter worden. Hij lééft van goals. Een extra doelpunt in de groepsfase kan natuurlijk van goudwaarde zijn. Afwachten wat Martínez straks beslist, áls België na een uur spelen in een comfortabele positie zitten.

Poll: Ben jij het eens met Gilles De Bilde?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Denemarken  I  Anderlecht  I  Inter

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024