'Bayern München wil 20 miljoen betalen voor topspeler uit Jupiler Pro League'

'Bayern München wil 20 miljoen betalen voor topspeler uit Jupiler Pro League'
Dinsdag 15 juni 2021 - 12:00   I   door Redactie

Bayern München heeft zijn zinnen gezet op een speler uit de Jupiler Pro League. De Duitse recordkampioen is érg gecharmeerd door Albert Sambi Lokonga (21). Bayern hoopt de aanvoerder van RSC Anderlecht voor de neus van Arsenal binnen te halen.

First things first: Arsenal heeft een officieel bod uitgebracht Sambi Lokonga. The Gunners klopten aan bij RSCA en zijn bereid om 15 miljoen euro - plus bonussen - te betalen voor Sambi Lokonga. Anderlecht heeft dat bod geweigerd.

Sportief directeur Peter Verbeke wil het onderste uit de kan halen. Dat is zijn goed recht en ook erg begrijpelijk. Aan interesse is er namelijk geen gebrek. Zo azen ook andere topploegen op Sambi Lokonga.

20 miljoen

Volgens de Italiaanse journalist Nicolo Schira is de interesse van Bayern München concreet. De Duitse grootmacht zou volgens diverse bronnen zelfs zo'n 20 miljoen euro over hebben om Sambi Lokonga weg te plukken bij Anderlecht.

In de Allianz Arena geloven ze hard in het potentieel van Sambi Lokonga. De middenvelder die tot aan de start van het EK mocht meetrainen bij de Rode Duivels heeft het voorbije seizoen meermaals indruk gemaakt op de scouts van Bayern.

Poll: Vind jij dat Sambi Lokonga 20 miljoen euro waard is?

TAGS  I  Bayern München  I  Anderlecht  I  Arsenal  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024