'Liefst 4 Rode Duivels missen openingsmatch tegen Rusland'

'Liefst 4 Rode Duivels missen openingsmatch tegen Rusland'
Dinsdag 08 juni 2021 - 10:00   I   door Redactie

Zaterdag is het zover: dan trappen de Rode Duivels in en tegen Rusland hun Europees kampioenschap op gang. In aanloop naar de openingsmatch moet bondscoach Roberto Martínez wel nog wat puzzelen.

Liefst vier Rode Duivels zullen het treffen met Rusland aan zich voorbij moeten laten gaan. Niet alleen voor Axel Witsel en Kevin De Bruyne komt de wedstrijd van zaterdag te vroeg, ook Leandro Trossard en Dedryck Boyata moeten verstek geven.

En dan is er nog het enigma Eden Hazard. De aanvaller van Real Madrid mocht tegen Kroatië tien minuten meespelen. Topfit is Hazard echter niet. Het staat nu al zo goed als vast dat hij tegen Rusland niet aan de aftrap verschijnt. Een invalbeurt behoort mogelijk wel tot de mogelijkheden.

Dendoncker

Naar zaterdag toe moet Martínez sowieso enkele knopen moeten doorhakken. Blijft Leander Dendoncker staan als vervanger van Witsel? En wie speelt er op links? Thorgan Hazard liet zich zien, maar ook Nacer Chadli heeft punten gescoord bij de bondscoach. Afwachten voor welke elf Martínez kiest.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Kroatië  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024