'Yari Verschaeren krijgt niet te weigeren aanbod en beslist over toptransfer'

'Yari Verschaeren krijgt niet te weigeren aanbod en beslist over toptransfer'
Dinsdag 08 juni 2021 - 09:00   I   door Redactie

Er is en blijft flink wat te doen omtrent de toekomst van Yari Verschaeren (19). De beloftevolle middenvelder is over een jaar einde contract bij RSC Anderlecht en heeft nog steeds niet bijgetekend. Blijft hij of blijft hij niet?

De voorbije weken gonsde het van de geruchten rond Verschaeren. De speler en zijn management lieten Anderlecht wachten, en dat terwijl de buitenlandse interesse steeds meer toenam.

Europese topclubs

Enkele Europese topclubs zagen in Verschaeren een interessant - en vooral - goedkoop target. Een vertrek leek in de maak, maar Het Nieuwsblad meldt nu dat Verschaeren toch naar een verlengd verblijf bij RSCA neigt. Hij wil niet weg.

Aan Anderlecht zal het niet liggen. De club deed Verschaeren enige tijd geleden al een aanbod. Een aanbod dat gezien de huidige financiële situatie van RSCA enorm is. In en rond het oefencomplex in Neerpede valt zelfs te horen dat het voorstel eigenlijk niet te weigeren is.

(Lees verder onder de afbeelding)

Sportief plan

Het gaat om een heel mooi contract, inclusief een sportief plan. Toch iets waar het kamp Verschaeren duidelijk om vroeg. Bij Anderlecht zien ze dan ook niet in waarom Verschaeren op zijn negentiende al naar het buitenland zou vertrekken.

Nog volgens Het Nieuwsblad verlopen de gesprekken over een nieuw contract ondertussen constructief. Wellicht zal Verschaeren snel zijn krabbel onder een nieuwe en lange overeenkomst zetten.

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024