Club Brugge gaat erg ver om Philippe Clement te overtuigen

Club Brugge gaat erg ver om Philippe Clement te overtuigen
Vrijdag 04 juni 2021 - 21:00   I   door Redactie

De onderhandelingen tussen Club Brugge en Philippe Clement zitten momenteel vast. Een eerste gespreksfase leverde geen nieuwe deal op. De verwachting is dat beide partijen tijdens een nieuw gesprek naar elkaar toegroeien.

Voor Club Brugge is het alleszins zo klaar als een klontje: de landskampioen wil Clement niet kwijt. Voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert zijn erg tevreden over het werk van Clement en zien in de Waaslander de geschikte coach voor de komende jaren.

Om Clement straks over de streep te trekken, is het bestuur van Club Brugge ook bereid om erg ver te gaan. Verhaeghe en Mannaert gaan hun coach niet alleen financiële, maar ook sportieve garanties bieden. Er volgt dus niet enkel en alleen een loonsverhoging.

Naast opslag voor Clement, willen Verhaeghe en Mannaert de huidige ploeg serieus versterken. Nieuwe spelers aantrekken voor plaatsen die niet zo goed bezet zijn en de concurrentie aanscherpen op andere posities. En het mag wat kosten, want Club zit er ondanks de coronacrisis goed voor op financieel vlak.

Overwinteren in Champions League

Met een versterkte kern én Clement als opperhoofd hoopt Club Brugge volgend seizoen de volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten. Blauw-zwart droomt ervan om te overwinteren in de Champions League. Maar eerst en vooral nog zorgen dat Clement zijn handtekening zet onder een nieuwe overeenkomst.

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Waasland-Beveren

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024