Club Brugge krijgt dit antwoord van Sebastiaan Bornauw over straffe transfer

Club Brugge krijgt dit antwoord van Sebastiaan Bornauw over straffe transfer
Dinsdag 01 juni 2021 - 10:00   I   door Redactie

Sebastiaan Bornauw (22) beleefde een turbulent tweede seizoen in de Bundesliga. Op de valreep wist onze landgenoot zich echter toch nog te redden met FC Köln. De traditieclub blijft op het hoogste niveau actief, maar wellicht zonder Bornauw.

Diverse Duitse media melden dat Bornauw zich naar de uitgang begeeft bij FC Köln. De gewezen verdediger van Anderlecht zou op weg zijn naar VfL Wolfsburg. De nummer vier uit de Bundesliga speelt volgend seizoen Champions League en wil zich heel graag versterken met Bornauw.

Bij Wolfsburg ziet men in Bornauw de ideale vervanger voor Jeffrey Bruma. De Nederlander vertrekt straks bij Wolfsburg. De gesprekken tussen Wolfsburg en de entourage van Bornauw zouden zelfs al aan de gang zijn. Het moet wel nog duidelijk worden hoeveel FC Köln wil vangen voor Bornauw.

Club kansloos

Bornauw werd vorige week nog in verband gebracht met een terugkeer naar België. De landskampioen snuffelde aan de verdediger, maar vist in dit dossier zo goed als zeker achter het net. Door de interesse van een club als Wolfsburg lijkt Club Brugge al op voorhand kansloos.

Bovendien voelt Bornauw weinig voor een terugkeer naar België. Hij liet dat ook weten aan Club Brugge. De ex-speler van Anderlecht wil een carrière uitbouwen in een grote competitie. Als hij de overstap maakt naar Wolfsburg, krijgt het carrièreplan van de 22-jarige Bornauw alvast weer iets meer vorm.

TAGS  I  FC Köln  I  Club Brugge  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Wolfsburg

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024