'Lionel Messi stuurt plannen in de war, Barcelona loopt droomaanwinst mis'

'Lionel Messi stuurt plannen in de war, Barcelona loopt droomaanwinst mis'
Zaterdag 22 mei 2021 - 17:00   I   door Redactie

Er heerst nog steeds flink wat onduidelijkheid omtrent zijn eigen toekomst. Dat neemt echter niet weg dat Lionel Messi (33) ondertussen de transferplannen van FC Barcelona volledig in de war stuurt.

Volgens Don Balon en enkele andere Spaanse media heeft Messi er nu zelfs eigenhandig voor gezorgd dat Barcelona naast de komst van Erling Haaland (20) heeft gegrepen. De gesprekken tussen Barça en Haalands entourage sprongen definitief af. Allemaal de schuld van Messi, zo blijkt.

Het bestuur van Barcelona had zo’n 150 miljoen euro vrij moeten maken om Haaland te kunnen halen. Onmogelijk voor het Barça-bestuur, dat er de voorkeur aan geeft om het aflopende contract van Messi te verlengen. Het kamp-Haaland pikte het getreuzel van Barcelona niet en trok prompt de stekker uit de gesprekken.

Agüero

Er doen ook geruchten de ronde dat Messi aan het bestuur liet weten dat Haaland absoluut niet de juiste spits is voor Barcelona. Dat Messi liever wil samenspelen met zijn maatje Sergio Agüero speelt daarin een grote rol. De 33-jarige Agüero, einde contract bij Manchester City, staat op een zucht van Barça. De spits zou voor twee jaar tekenen.

Poll: Denk jij dat Messi volgend seizoen nog bij Barcelona zal spelen?

TAGS  I  Barcelona  I  Borussia Dortmund  I  Manchester City

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022