‘Brecht Dejaegere maakt straffe terugkeer naar Belgische competitie’

‘Brecht Dejaegere maakt straffe terugkeer naar Belgische competitie’
Maandag 17 mei 2021 - 16:00   I   door Redactie

Brecht Dejaegere (29) komt momenteel uit voor Toulouse, dat in de Franse tweede klasse actief is. Volgend seizoen is de West-Vlaamse wellicht weer op de Belgische voetbalvelden te bewonderen.

Het ziet er immers naar uit dat Dejaegere voor een terugkeer naar de Jupiler Pro League staat. Franse bronnen melden dat de 29-jarige middenvelder een nieuwe kans zou krijgen bij AA Gent. Hein Vanhaezebrouck zou Dejaegere een nieuwe kans willen geven bij De Buffalo's. In de voorbereiding mag Dejaegere zich bewijzen.

De twee kennen elkaar uiteraard heel goed. Dejaegere maakte destijds deel uit van de kampioenenploeg van Vanhaezebrouck bij AA Gent. De trainer houdt goede herinneringen over aan de speler en andersom is dat net zo.

Nadat Vanhaezebrouck vertrok in de Ghelamco Arena, ging het steeds meer bergaf met Dejaegere. Aan het begin van dit seizoen besliste hij om naar Toulouse te verkassen, maar het lijkt dus maar een avontuur van één seizoen te worden.

Te vroeg afgeschreven

Dat Dejaegere voor een terugkeer naar Gent staat, is en blijft straf. Het bestuur van De Buffalo's leek de speler al volledig te hebben afgeschreven. Maar dat is buiten Hein Vanhaezebrouck gerekend.

Tijdens de voorbije transferperiodes werd Dejaegere, een jeugdproduct van Club Brugge ook aan andere Belgische topclubs gelinkt. Anderlecht, KRC Genk en Standard informeerden, maar hapten finaal niet toe.

Poll: Denk jij dat Dejaegere opnieuw een vaste waarde kan worden bij AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  KRC Genk  I  Toulouse

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024