Waasland-Beveren ontslaat Nicky Hayen, wordt deze Belgische coach opvolger?

Waasland-Beveren ontslaat Nicky Hayen, wordt deze Belgische coach opvolger?
Vrijdag 14 mei 2021 - 14:28   I   door Redactie

Waasland-Beveren heeft beslist om Nicky Hayen (40) aan de deur te zetten. Hayen kon de Waaslanders in de barragematchen tegen Seraing niet van degradatie behoeden en dat betaalt hij nu cash.

"Waasland-Beveren besliste om niet verder te gaan met hoofdtrainer Nicky Hayen en assistent-trainer Patrick Van Kets volgend seizoen", zo laat de degradant weten via zijn officiële kanalen.

“We willen Nicky en Patrick van harte bedanken voor de inzet en kracht die ze iedere dag in hun rol legden", reageert sportief directeur Roger Stilz. "We wensen hen in de toekomst, zowel op sportief als persoonlijk vlak, het allerbeste toe."

"We realiseerden ons de afgelopen dagen dat een frisse start voor het komende seizoen noodzakelijk is. De komende dagen zullen we aankondigen hoe de technische staf er zal uitzien voor het seizoen 2021-2022", benadrukt Stilz nog.

Comeback van Peeters?

In de wandelgangen circuleert nu al de naam van Bob Peeters voor de vacante positie van T1. Die ging recent in onderling overleg uiteen met Westerlo en is dus vrij. Peeters stond in het seizoen 2013-2014 al eens aan het roer op de Freethiel.

TAGS  I  Waasland-Beveren  I  Westerlo

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024