Clement betrapt op leugen: 'Dit is de echte reden waarom Vanaken op de bank zat'

Clement betrapt op leugen: 'Dit is de echte reden waarom Vanaken op de bank zat'
Vrijdag 14 mei 2021 - 09:00   I   door Redactie

Philippe Clement verraste donderdagavond door Hans Vanaken op de bank te zetten. De 28-jarige middenvelder bleef tijdens Antwerp-Club Brugge liefst tachtig minuten aan de kant. Maar waarom nu eigenlijk?

"Dat Vanaken op de bank zit, heeft niets te maken met de vorige wedstrijd. Het heeft te maken met de volgende wedstrijd", vertelde Clement voor aanvang van Antwerp-Club Brugge aan Eleven Sports.

De trainer van blauw-zwart alludeerde op het feit dat Vanaken op twee gele kaarten staat. Nog een gele kaart, en Vanaken zou de thuismatch tegen Antwerp missen. En dat wilde Clement naar eigen zeggen dus vermijden.

Bij Het Nieuwsblad geloven ze de uitleg van Clement niet. "Trainer Philippe Clement wilde meer diepgang en dan kan je Vanaken inderdaad opofferen. De uitleg dat de spelmaker op twee gele kaarten stond, is minder geloofwaardig. Hij mocht na ­ 80 minuten toch nog komen meedoen", merkt de krant op.

"Aan Vanaken ligt het al niet"

"Aan Vanaken ligt het al niet. De tweevoudige Gouden Schoen en Profvoetballer van het Jaar zat op de bank. Vanaken was de jongste weken minder goed bezig, maar je kijkt er wel van op. Hij is immers niet de enige die zijn niveau niet meer haalde", lezen we verder nog in de krant.

Poll: Begrijp jij dat Clement Vanaken op de bank heeft gezet?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024