'Anderlecht gaat vol voor goalgetter uit Jupiler Pro League'

'Anderlecht gaat vol voor goalgetter uit Jupiler Pro League'
Vrijdag 07 mei 2021 - 09:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht is naarstig op zoek naar aanvallende versterking. De Brusselse club wil in eerste instantie Lukas Nmecha (22) langer aan zich binden, maar dat wordt niet simpel. En daarom kijkt RSCA uit naar alternatieven.

Michael Frey is zo'n alternatief. De 26-jarige spits komt dit seizoen uit voor Waasland-Beveren. Ondanks het feit dat de Waaslanders een heel seizoen lang tegen de degradatie moesten vechten, legde Frey er toch al twaalf in het mandje.

Het maakt dat Frey kan rekenen op belangstelling van verschillende ploegen in binnen-en buitenland. De spits is nog steeds eigendom van Fenerbahçe, maar die club wil meewerken aan een definitieve transfer.

In Turkije klinkt het dat Anderlecht vol voor Frey wil gaan. Paars-wit ziet in de Zwitser een ideale aanwinst. Zijn profiel als targetman kan Peter Verbeke en Vincent Kompany erg bekoren en daarom wil Anderlecht actie ondernemen.

Koopje?

De marktwaarde van Frey bedraagt op dit moment 1,4 miljoen euro. In principe zou de aanvaller, die tot de zomer van 2022 vastligt bij Fenerbahçe, dus niet al te duur mogen zijn. Anderlecht hoopt alvast vurig dat het een koopje kan doen.

Poll: Vind jij Frey goed genoeg voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Waasland-Beveren  I  Fenerbahçe

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024