Philippe Clement keihard aangepakt bij Club Brugge: "Dit kan echt niet"

Philippe Clement keihard aangepakt bij Club Brugge:
Dinsdag 04 mei 2021 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge kwam zondagavond met de schrik vrij tegen RSC Anderlecht. In blessuretijd redde Bas Dost zijn ploeg door de 2-2 tegen de netten te trappen. En zo werden de beslissingen van Philippe Clement nog een beetje weggemoffeld. Of niet?

In La Tribune toonde analist Nordin Jbari zich erg scherp voor Clement. “Het interview van Clement baart me zorgen. Hij zei dat Club Brugge het verdiende om te winnen, maar Clement heeft zelf wel grote fouten gemaakt tijdens de wedstrijd. Hij moet zichzelf in vraag stellen", aldus Jbari.

"Club Brugge kan het zich niet permitteren om op deze manier kampioen te worden", vervolgt de analist. "Dat kan echt niet. Club heeft zes of zeven prachtige maanden achter de rug, maar het moet ook in de play-offs tonen dat het de sterkste is."

Superioriteitscomplex

"Eerlijk gezegd denk ik dat Club Brugge met een superioriteitscomplex kampt. En dat is niet de eerste keer. Clement heeft al vaker wissels doorgevoerd. Terwijl hij net beter de normale structuur zou behouden", besluit een kritische Jbari.

Poll: Vind jij dat Clement fouten heeft gemaakt tegen Anderlecht?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024